ADHD-MEDICATIE                ANTIDEPRESSIVA               ANTIPSYCHOTICA              WAT U KUNT DOEN              AANVERWANTE LINKS

 

1. Hoe kan het zijn dat er zoveel bekend is over de nadelige bijwerkingen van de middelen die worden voorgeschreven aan vaak hele jonge kinderen en dat artsen en psychiaters ze nog zo vaak voorschrijven en het gevaar blijven ontkennen?...

2. Waarom blijft de farmaceutische industrie deze middelen produceren?...

3. Waarom lees en/of hoor ik hier zo weinig over in de reguliere media?...

4. Waarom is onze overheid niet vele malen kritischer en grijpen zij niet veel sneller in?...

Het spijt mij, ik kan me net als ieder ander zinnig mens over deze zaken verbazen, maar ik kan die vragen niet beantwoorden. Kijken we hier misschien naar verstrengelde belangen, de verdediging van machtposities, keihard financieel gewin, onbenullige onwetendheid of iets anders? Mijn antwoorden zijn net zo legitiem als die van u. Ik weet wel, dat als het aankomt op onze kinderen en hun geestelijke gezondheid, wij moeten zorgen dat wij op de hoogte blijven van de feiten die voor het grote publiek achter worden gehouden. Ik wil u op deze pagina een aantal sites aanreiken die voor u en uw kind nuttig en van belang kunnen zijn.

C. Willem Teunisse, medewerker NCRM

 

www.alle-dagen-heel-druk.nl

Website voor kinderen van 8-12 die als te druk, te actief ervaren worden. 

Deze kinderen krijgen maar al te vaak een stigmatiserend ADHD stempel opgeplakt en worden aan zware, aan cocaďne verwante, middelen gezet. 

Op deze site kunt u samen met kinderen kijken naar andere mogelijke verklaringen voor hun drukke gedrag. 

Deze site heeft een keurmerk gekregen van de KinderConsument.

 

www.bijwerkingenpsychiatrischemedicijnen.nl

De afgelopen jaren zijn er internationale onderzoeken gedaan en waarschuwingen afgegeven vanwege het risico op zelfmoord en agressie dat veroorzaakt wordt door psychiatrische medicatie. De gegevens hierover vind u kort en feitelijk omschreven op bovenstaande site. 

Even voor alle duidelijkheid; 

Deze gegevens vind u ook terug op deze site, maar als u slechts iemand op de hoogte wil brengen van de gedane onderzoeken en waarschuwingen, voldoet de bovengenoemde site ruim voldoende.

 

www.geestelijkwelzijn.nl

Met duidelijke voorbeelden en recentelijk feitenmateriaal, worden op deze site de valse gegevens van de psychiatrie “gestript”, de misvattingen onder de loep genomen, de leugens rondom de diagnoses onthult en een andere waarheid verteld die in de media nog te veel wordt verzwegen. 

Schokkend in al haar simpelheid.

 

 

www.pelsser.nl

Onderzoekster Lidy Pelsser heeft een dieet ontwikkelt voor kinderen met een ADHD diagnose. Ze krijgt 72% van de kinderen van de diagnose af door het voedingsmiddel te vinden waar ze allergisch op reageren. 

 

www.ncrm.nl

De website van het Nederlands Comité voor de Rechten van de Mens met informatie over wie wij zijn, waar we vandaan komen en wat we doen. 

U vindt er 20 folders en 20 brochures over misstanden in de psychiatrie die u online kunt lezen of gratis kunt downloaden.

http://antipsychiatrie.pagina.nl 

De bovenstaande sites kunt u natuurlijk allemaal ook vinden op de antipsychiatrie startpagina die wij beheren. U vind daar ruim tweehonderd links over misstanden in de psychiatrie, bijwerkingen van medicatie, klachtenprocedures, nieuws, gevaren van behandelingen en gelukkig ook oplossingen buiten de psychiatrie die vermeld staan op een bijbehorende startpagina; http://antipsychiatrie-alternatievezorg.startpagina.nl 

 

.

Als u meer feiten en gegevens wilt over de misstanden binnen de psychiatrie en wilt zien wat dat in de samenleving voor een gevolgen heeft gehad, bestel dan de DVD:

PSYCHIATRIE, EEN INDUSTRIE DES DOODS

Door zeldzaam historisch en eigentijds materiaal en interviews met meer dan 160 artsen, advocaten, pedagogen, overlevenden en deskundige op het gebied van de geestelijke gezondheidszorgindustrie en haar schandalen, werpt deze boeiende documentaire een licht op de waarheid over de wrede pseudowetenschap, psychiatrie genaamd, en de miljardenfraude die in deze bedrijfstak wordt gepleegd.

Wij vinden dat u het recht heeft om de naakte, harde feiten te kennen over de psychiatrie, haar beoefenaars en de bedreiging die ze vormen voor onze kinderen, Deze DVD, die twee uur duurt en Nederlands is ondertiteld, is niet geschikt voor kinderen. Vele stukken van de film, die afkomstig zijn uit de archieven en huidige films van psychiaters en psychologen, tonen hun werk en zijn bijzonder realistisch. De schadelijke en fatale "behandelingen" van de psychiatrie zijn inmiddels berucht. Psychiaters beweren dat hun methoden veranderd zijn. Deze schokkende DVD toont u de feiten.

U kunt de DVD bestellen door onder vermelding van “DVD”, 20 euro (inclusief verzendkosten) over te maken op bankrekening: 54.76.86.943 ten name van NCRM, Postbus 36000, 1020 MA  Amsterdam.. Als u ons uw adres stuurt dan krijgt u de DVD + bijbehorende brochure zo spoedig mogelijk toegestuurd

 

 

WAARSCHUWING

Stop nooit met het gebruiken van psychiatrische  drugs zonder het advies en de begeleiding van een goede, niet psychiatrische arts.

Het in één keer stoppen met psychiatrische middelen kan levensbedreigend zijn.